Jouw naam in Fable 2, of anders een gesigneerde onderbroek

Christophe (SpankmasterC)
Zoals bekend is Child's Play 2007 van start gegaan (en nee, dat is geen nieuwe Chucky film), en Lionhead heeft besloten om daar een handje bij te helpen.

Tijdens een gala-diner in naam van Child's Play (welke zich helaas in de VS af zal spelen) zal Lionhead enkele speciale goodies veilen, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar het goede doel gaat.

Onder de goodies zitten meerdere mogelijkheden om karakters in Fable 2 naar jezelf te laten vernoemen (onder andere de eigenaar van een winkel, een boer en een belangrijke dorpeling), kan je bieden op door Peter Molyneux gesigneerd ondergoed, het laatste originele Fable t-shirt gesigneerd door het hele team, gelimiteerde Fable 2 kleding, exclusief Fable 2 artwork, een Black & White 2 poster gesigneerd door het hele team en een ingelijste kopie van Fable.

Naast bieden op deze prachtige artikelen (wie wil nou niet Peter Molyneux's handtekening zo dicht mogelijk bij zijn/haar primaire geslachtsorganen houden?) is het ook mogelijk om via de Child's Play Website direct geld te doneren aan een bepaald ziekenhuis.