Eerste details Tekken film komen boven water

Victor (Diablos79)
De geruchten over een Tekken film zijn niet nieuw. In 2002 werd er al voor het eerst gesproken om de King of Iron Fist Tournament naar het witte doek te brengen. Maar nu lijkt het dan toch ook echt te gaan gebeuren.

Op ComingSoon.net is de eerste teaser poster verschenen van de film. Verder heeft IESB.net een aantal details weten te achterhalen over de film. Zo zal Jin Kazama een grote hoofdrol gaan spelen in het verhaal. Hij is verslaafd aan een drug die Zen heet en doet er alles aan om het te krijgen. Om een nog onbekende reden doet hij mee aan het Iron Fist Tournament en wil hierbij Mishima vermoorden. Tijdens dit toernooi komt hij erachter dat hij de zoon van Kazuya is en kleinzoon van Mishima.



Naast Jin, Kazuya en Heihachi Mishima mogen we nog veel meer bekende personages verwachten. Zo zullen o.a. Paul Phoenix, Marshall Law, Bryan Fury, King, Eddie Gordo en de zusjes Anna en Nina van de partij zijn.

De film zal geregisseerd gaan worden door Dwight H Little, die voornamelijk meewerkt aan series als 24, Prison Break, Bones en daarbij de film Anaconda 2 op zijn naam heeft staan. Verder zal Charles Stone III, bekend van Mr. 3000, Drumline en Paid in Full, één van de scriptschrijvers zijn. Wanneer we de film kunnen verwachten en wie de hoofdrollen zullen vertolken is verder nog niet bekend.