Games nog realistischer door middel van FPS Vest

Christophe (SpankmasterC)
Heb je ooit tijdens het gamen gedacht "goh, ik zou die kogel best wel willen voelen" of "mmmm, hoe zou een explosie voelen"? De mannen van het bedrijf TN Games hebben daar iets voor bedacht. Ze hebben een vest ontwikkeld dat er voor kan zorgen dat je bijvoorbeeld een mep in je maag ook echt kan voelen. Het vest werkt door middel van acht luchtzakken die individueel aangestuurd kunnen worden, en op deze manier kan het vest onder andere het gevoel van kogels, klappen en explosies simuleren.

Het vest wordt tevens geleverd met het speciaal voor het vest geschreven spel Incursion en Call of Duty II. Naast deze twee games komen er patches voor Quake 3, Quake 4 en Doom 3, en zal een SDK beschikbaar gesteld worden waarmee elke game het vest kan ondersteunen.

Het vest gaat $189 kosten maar is al te pre-orderen voor $169 in twee hippe kleuren: zwart en camo. Helaas is hij op dit moment alleen te bestellen in de VS en Canada, maar waar een wil is, is een eBay. Meer informatie is te vinden op de site van TN Games