Capcom kondigt onder andere Street Fighter 4 aan

J (SocialDisorder)
Capcom heeft vandaag bekend gemaakt dat ze momenteel een aantal titels in de pijplijn hebben zitten, waaronder de felbegeerde opvolger van Street Fighter 3.

Street Fighter 4
Deze game zal waarschijnlijk pas in 2009 het levenslicht zien, aangezien het team er pas net aan begonnen is. Het is onbekend op welke platforms Ryu, Ken en Blanka zullen verschijnen.

Ace Attorney: Apollo Justice
Spin-off van de Phoenix Wright games, met in de hoofdrol een nieuwe, jonge advocaat. Phoenix Wright zal in de game verschijnen, maar alleen in een bijrol. De game komt uit voor de Nintendo DS.

Lost Planet
Na een editie voor de Xbox 360 en PC zal er ook een PS3-versie uitkomen. Deze versie zal alle bonus-personages van de PC-versie en alle downloadable content van de X360-versie on-disc hebben. De game zal met zestien man online te spelen zijn op PSN.

Dark Void
Een verse IP van Capcom. Deze action-adventure-game speelt in een steam-punk sci-fi-setting. De getoonde trailer toonde een third-person perspectief, en bood zowel grounded als air-gameplay. Er werden jetpacks, gyro-vliegtuigen en vliegende forten getoond.

Super Street Fighter 2 Turbo HD
Deze titel zal op XBLA uitkomen en de bekende gameplay bieden. Alle sprites zijn opnieuw getekend om te voldoen aan de huidige HD-resoluties. De game zal een toeschouwer-modus kennen. Het team is momenteel nog bezig om lag tot een absoluut minimum te beperken.

Wii Love Golf
Wii-versie van Everybody's Golf, ontwikkeld door hetzelfde team. Deze game zal iets technischer zijn dan de PlayStation-games.