Tattoo-shop van Rock Band in beeld + twee gameplayvideos

J (SocialDisorder)
In Rock Band zijn er verschillende manieren om je innerlijke rockster naar buiten te laten komen. Met de Character Creator kun je al een goede basis leggen van het definiëren van wat voor persoonlijkheid jou op het virtuele podium zal vertegenwoordigen. Maar om de laatste puntjes op de i te zetten, zul je kleding, accessoires en tattoeages uit kunnen zoeken.

Hoe dat laatste er uit zal zien, is nu te bewonderen in onderstaande screenshots. Harmonix heeft zeven tattoo-shops ingeschakeld om echte tattoo-art aan te leveren. Hierdoor zul je straks uit iets meer dan 120 verschillende ontwerpen kunnen kiezen. Deze ontwerpen kun je ook nog eens naar eigen smaak aan kunnen passen. Dankzij het layer-systeem zul je tattoeages zelfs kunnen combineren.
Door technische beperkingen is het alleen mogelijk om de borst en armen te voorzien van tattoos. Mannelijke rockers zullen overigens in ontbloot bovenlijf te zien zijn in de tattoo-shop, vrouwelijke rockers zullen er in hun BH verschijnen. Dus geen pixel-pr0n in Rock Band. Je tattoeages zullen in-game te bewonderen zijn, en ook online zullen mensen je creatieve uitspattingen kunnen zien.





Hieronder kun je zien hoe Dani California en Detroit Rock City zullen klinken en spelen in de game.