[Update] Teaser trailer Ninja Gaiden 2 + screens en info

Victor (Diablos79)
Ninja Gaiden 2 is een van de toptitels die we volgend jaar kunnen verwachten op de Xbox360. Over het nieuwste avontuur van Ryu is nog niet veel bekend, maar dat er weer flink gehakt gaat worden is al duidelijk. Gisteren konden we al genieten van een lading nieuwe Ninja Gaiden 2 screens. Vandaag worden we weer blij gemaakt, want ondertussen is er ook een teaser trailer verschenen. Wij delen deze natuurlijk graag met jullie, dus je kunt hem hier bekijken:


Een HD versie kun je hier bekijken.

Update 20:08

Naast deze teaser-trailer zijn er nog een aantal nieuwe screenshots verschenen en ook een klein beetje info over de game zelf. Allereerst is daar het feit dat de game uitgegeven zal worden door Microsoft zelf.

Het health-systeem zal iets aangepast worden: de health zal automatisch weer omhoog gaan tot een bepaalde niveau. De rest van de health zal je zelf moeten aanvullen, of je zal een volgende checkpoint moeten halen. De gehele engine is vanaf de grond opnieuw gemaakt en zal nieuwe eindmoves bevatten. Deze moves zijn blijkbaar te zien in de screenshots die gisteren (per ongeluk) vrijgegeven waren.

In de screenshots zijn een aantal van de levels te zien, waaronder een hint naar een level in New York. In de allereerste screenshot is het Vrijheidsbeeld te zien, wat een level in New York aannemelijk maakt.





Met dank aan Yi-Long voor de update