$1 miljoen aan prijzen te winnen in Fury wedstrijd

Morthill
Ter ere van het openstellen van de publieke bèta organiseren Auran en Codemasters de zogenaamde Fury Challenge. In deze competitie, die drie weekenden zal beslaan, kunnen gamers wereldwijd de strijd met elkaar aangaan voor $1 miljoen aan prijzen. Het evenement wordt gesponsord door Dell, NVdia, Logitech en vele anderen, dus verwacht games, pc's en meer hardware te kunnen winnen.

Fury Challenge zal vanaf 28 augustus te downloaden zijn of als DVD op te halen bij verschillende winkels -welke dit zijn in Nederland is nog niet bekend-. Gedurende drie weekenden, waarbij het eerste weekend een oefenweekend zal zijn, kunnen deelnemers in drie events en zeven competitieladders strijden om de felbegeerde prijzen. Hierbij zal er gesplitst worden tussen de ervaren bèta-spelers en de mensen die net komen kijken.

Na dit eerste evenement zal er gedurende de game vaker zoiets worden georganiseerd, alleen dan niet meer gratis. Mensen die maandelijks voor de game betalen zullen voor een nieuwe Fury Challenge minder geld hoeven neer te leggen dan de gewone casual spelers. Het wordt misschien ook mogelijk dat er een Fury Challenge wordt georganiseerd voor iedereen, dus ook voor mensen die de game niet hebben.

De Fury Challenge zal 14 september van start gaan en is voor iedereen toegankelijk.