Todd McFarlane zit niet stil

J (SocialDisorder)
Todd McFarlane, ooit bij Marvel verantwoordelijk voor Venom en Spider-Man, heeft vooral bekendheid vergaard met zijn comic Spawn. McFarlane heeft in een interview op de Comic-Con in San Diego aangegeven dat hij nog niet onder de indruk is van de verschillende games die op basis van zijn materiaal zijn verschenen, maar legt de schuld daarvan vooral bij zichzelf. Hij vindt namelijk dat hij zich onvoldoende met de projecten bemoeid heeft en de creatieve geesten achter de games te weinig gestuurd heeft.

Hij is wel van plan om hier binnenkort verandering in te brengen. Momenteel is er een deal tussen McFarlanes comic-label Image Comics en Warner Bros voor een nieuwe film gebaseerd op één van de comics uit de Image-stal, en hij zal daar meer hands-on mee bezig zijn tijdens de productie.
Tijdens de comic-con is hij constant in gesprek met game-ontwikkelaars die hem vertellen wat voor ideeën zij hebben voor de verschillende comics van Image. Sommigen daarvan zijn interessant voor McFarlane, sommige niet.

Wat betreft een goede Spawn-game, die gaat er zeker nog komen als het aan MacFarlane ligt. Hij heeft in z'n hoofd hoe zo'n game er uit moet gaan zien, en zal ook meer betrokken zijn bij het project dan in het verleden het geval was.