Grote update voor Xbox Live in oktober?

Maarten (kepler)
Ongeveer twee keer per jaar komt Microsoft met een update voor het Xbox 360 dashboard. De laatste update was een paar maanden geleden in mei en voegde onder andere MSN toe aan het dashboard.

De verwachting is dat Microsoft dit jaar wederom met een herfst-update komt en dit keer zal het een flinke update worden volgens de geruchten. Tijdens een interview met Microsoft werd namelijk verteld dat de update in oktober een hele grote zal worden, ongeveer van dezelfde grootte als de update met daarin de video-marketplace in de US (en vanaf augustus in Europa). Het probleem is dat dit het enige was wat de medewerker wilde vertellen over de update.

Er gaan al langere tijd geruchten over de volgende update op de Xbox 360 en de verwachting was dat die zou verschijnen tijdens Halo 3. Dit omdat volgens de geruchten deze update een clan-systeem zou bevatten wat prima zou samenwerken met de game Halo 3. Zolang Microsoft niks wil zeggen over de update zullen we moeten afwachten welke geruchten waarheid zullen worden.