Heavenly Sword bijna klaar, demo is af

J (SocialDisorder)
Ninja Mikey had de eer om de bezoekers van de Ninja Theory fora te vertellen dat Heavenly Sword momenteel in de laatste fase van ontwikkeling is. Dat betekent dat de game nu gefinetuned wordt, de laatste bugs worden er uit gehaald en dan kan hij naar de fabriek om en masse geperst te worden.

Hij wist ons ook te vertellen dat de demo klaar is en bij Sony ligt, en de beslissing wanneer de demo op PSN verschijnt geheel in de handen van SCEE, SCEA en SCEJ ligt.


'Tis done

Hij blikte ook even terug op een naar zijn gevoel goed verlopen E3. Mensen die de game mochten spelen, hadden er plezier in en dat is het belangrijkste voor hem.

''People at home really want to get hands on too. Well, let me just tell you all that the dev team has finished work on the demo.. that's it... it's in the bag... so now it's a case of Sony deciding when they feel is the best time to release it to PlayStation Network. ''

[UPDATE]
Zo zit je te tikken, stroomt de verse info direct binnen. Europese gamers mogen op 26 juli de PlayStation Store bezoeken en Heavenly Sword als demo downloaden.
Bron

Met dank aan Cyberia18 voor de insta-update