Sierra komt met twee expansions F.E.A.R.

Bram (BramPowert)
In een persbericht heeft Sierra vandaag bekend gemaakt dat er gewerkt word aan twee expansions voor F.E.A.R.; F.E.A.R. Perseus Mandate voor de PC en F.E.A.R. Files voor de Xbox 360.

De tweede expansion van F.E.A.R. voor de PC heet F.E.A.R. Perseus Mandate. De game loopt echter niet door op de eerste expansion, dus als je eerdere delen nog nooit gespeeld hebt is er geen probleem. Je zult spelen met een geheel nieuw team en je zal een geheel vernieuwde ervaring beleven, aldus Sierra. In de campaign zal je een 'parralel-story' spelen. Dit betekent dat je een andere F.E.A.R. soldaat zal zijn en je kan nieuwe vijanden verwachten.

De eerste expansion voor F.E.A.R. op de Xbox 360 is als F.E.A.R. Files getiteld. Dit is een 'all-in expansion' wat betekent dat F.E.A.R. Extraction Point (de eerste uitbreiding voor de PC-versie) en F.E.A.R. Perseus Mandate samen in de uitbreiding te vinden zijn; dubbele actie dus!

Meer informatie over F.E.A.R. is hier te vinden. De Xbox 360 review is hier te vinden. Verdere informatie met betrekking tot deze uitbreidingen zal in de nu lopende E3 naar buiten komen.