Flinke lading Halo 3 screenshots

Maarten (kepler)
Er zijn een heleboel nieuwe screenshots verschenen van Halo 3 en zoals altijd alleen van de multiplayer. Op deze screens zijn wel een aantal nieuwe dingen te zien zoals de mogelijkheid tot het bewaren van een screenshot en verschillende custom-karakters in de multiplayer.

De al eerder aangekondigde Brute-Chopper laat ook wat meer van zich en een aantal van de multiplayer-maps worden getoond. Op de screenshots zijn onder andere de remake van Zanzibar, Epitaph en de Shrine te zien. Daarnaast is er ook nog een artwork verschenen die helemaal onderin kan vinden.

In een interview met IGN zijn, naast een aantal screenshots, een aantal feiten naar voren gekomen. De verdeling binnen het Bungie-team is duidelijk in het voordeel van de single player; de verdeling is ongeveer 80/20. Wanneer je alle multiplayer maps (er zijn nog een aantal maps die nog niet aangekondigd zijn) aan elkaar zou verbinden zou dit een beetje in de buurt komen van de meeste single player maps. Het aantal extra objecten, zoals de bubble shield en radar jammer, zal nog uitbreid worden met extra dingen.

Hopelijk zal Bungie tijdens de E3 (vanaf 10 juli) met nieuwe info komen over de single player van Halo 3.