Impressies van de Tokyo Toy Show

Roy
FOK!user Speknek (ex GAM-mod) bevindt zich op dit moment in Japan en bezocht gisteren de Tokyo Toy Show. Deze show draait vooral om speelgoed, maar er worden uiteraard ook games getoond.

Speknek heeft voor jullie een tweetal korte impressies van nog uit te komen games.

Allereerst Dewy's Adventure voor de Wii:

Aangezien ik geen zin had om een half uur in de rij te staan voor een spelletje, heb ik er maar even naar gekeken. Zag er wel leuk uit, een beetje een Mercury Meltdown of een van de andere 'kantel de wereld om de bol te laten rollen' spellen, maar dan met wat extra gameplay elementen, en vijanden die je dood moet maken. Of het heel lang leuk blijft weet ik niet, maar als je dat wel vond bij die andere spellen, dan wordt dit ook wel een goede game. Hij lijkt alleen wel wat gericht op de jongere speler, dus of het een echte uitdaging blijft, is nog maar de vraag

Daarnaast nog een korte impressie van Eye of Judgement voor de PS3:

Zag er inderdaad cool uit, de techniek is heel tof. Maar om eerlijk te zijn is het toch meer een gimmick bij een kaartspel dan echt een volledige game. Ik ben dus wel enigszins sceptisch over hoe lang het leuk blijft... (nouja dat hangt af van hoe leuk het kaartspel is natuurlijk, maar ik denk weer dat dat leuker is om tegen iemand in dezelfde kamer te spelen dan aan de andere kant van de wereld.