Microsoft komt met Halo 3 beta statistieken

Maarten (kepler)
De Halo 3 beta is nu alweer een paar dagen afgelopen en voor sommige mensen is het weer even wennen aan een leven zonder Halo 3. Microsoft heeft nu een aantal cijfers bekend gemaakt over de Halo 3 beta.

Ongeveer 820.000 unieke spelers waren er aanwezig in de Halo 3 beta en in totaal is er meer dan twaalf miljoen uur Halo 3 gespeeld. Al deze sessies hebben meer dan 350 terabytes aan dataverkeer gegenereerd en de filmpjes waren ook erg populair. Er zijn meer dan 580.000 filmpjes geshared in de beta en dat staat voor 2.7 terabyte. Microsoft is erg blij met de positieve ontvangst en is dan ook erg positief over Halo 3: We're confident that on Sept. 25 (26 september in Europa red.) Halo 3 will drive an unprecedented wave of new gamers to the Xbox 360 platform and Xbox Live.

Halo 3 is het lang verwachte vervolg op Halo 2. Over de singleplayer is nog heel weinig bekend, maar over de multiplayer des te meer. De beta heeft in totaal ongeveer drie weken gedraaid en je had de beschikking over drie verschillende maps. Aan de hand van de beta is er veel informatie verschenen, zoals nieuwe maps, het gezicht van de Master Chief? en zelfs een hilarisch filmpje. Halo 3 zal vanaf 26 september in de Nederlandse winkels liggen.