Master Chief laat dan eindelijk zijn gezicht zien?

Maarten (Moart)
Vergeet even alle aardbevingen, oorlogen, problemen in de VVD of de taart in het gezicht van Jan Joost van Gangelen. Want dit is het nieuws van de dag. Er heerst een lichte crisis op fora, want een inventieve gamer heeft misschien wel het best bewaarde geheim uit de gamesindustrie ontdekt. Door in de Halo 3 beta de camera heel slim te positioneren heeft 'UpInUrWazzo' door het vizier van een Spartan heen weten te kijken. Hier zien we tot onze verbazing een heus gezicht.

Het is een duidelijke hint dat Bungie sowieso de moeite neemt om een model van het gezicht van een Spartan te maken. Ze hadden makkelijk het gouden vizier kunnen laten voor wat het is. De vraag is: Gaat het hier daadwerkelijk om het gezicht van Spartan 117, beter bekend als Master Chief? Of is het een model van een willekeurige naamloze Spartan? Alle antwoorden en meer, in de volgende spannende aflevering van Halo.

Ik weet trouwens niet waar ik me meer over moet verbazen. Het feit dat we misschien toch het gezicht van 'the Chief' gaan zien, of het feit dat we allemaal tot zo'n niveau zijn gezakt dat we over dit soort onbenulligheden wild kunnen worden. Het filmpje van de ontdekking bekijk je overigens hier.


Master Chief of niet?