UT3 speelt het fijnst op Xbox 360

Maarten (kepler)
In de laatste uitgave van het blad OXM staat een groot artikel over Unreal Tournament 3 met daarin nieuwe info over de game. De game ziet er volgens de makers en de mensen van OXM nu al beter uit dan Gears of War en de game zal four player co-op bevatten.

De logische reden dat UT3 er nu al beter uitziet dan Gears of War is het feit dat Epic de Unreal Engine 3 nog meer heeft aangepast aan de Xbox 360. In het artikel werd ook bevestigd dat er in ieder geval in de Xbox 360-versie online four player co-op zal zitten en two player split-screen co-op. In de singleplayer is het mogelijk om verschillende routes te kiezen, dus de game lijkt goed geschikt voor co-op.

Andere info uit het artikel ging over 18 nieuwe voertuigen en een vijftal nieuwe turrets (krachtige machine-geweren). De ontwikkelaars hadden ook nog wat te zeggen over de controls van de game. Ongeveer de helft van de mensen die aan de game werken vinden de 360-versie het fijnste spelen. De persoon verantwoordelijk voor de controls heeft regelmatig met een controller gegamed tegen mensen met een keyboard en vaak genoeg won hij die sessies met de controller.

Al deze info komt uit een blad over de Xbox 360, dus voorlopig zijn deze features alleen bevestigd voor de Xbox 360. Maar we kunnen er wel vanuit gaan dat deze features ook gewoon naar de PS3 en PC zullen komen.

It's Gears on crack. Cover is for wimps!

Screen van de PC-versie