[Update] Meer info over Halo 3 uit Amerikaans blad

Maarten (kepler)
In de nieuwste editie van Gamepro is een meer info te vinden over Halo 3. Er zijn ook een aantal vage scans verschenen van het blad zelf, maar die zijn nog heel erg vaag. De verwachting is dat er snel betere scans beschikbaar zullen komen.

In de Halo 3 beta is ook een nieuwe glitch opgedoken. Het is namelijk mogelijk om een custom game te starten. In een custom game kun je een heleboel opties aanpassen om dus je eigen game in elkaar te draaien. In deze custom games is het ook mogelijk om de wraith en het pistool te gebruiken, maar er schijnen tientallen opties in te zitten. Echter, nog niet alle opties werken helemaal.

De volgende info stond in het blad:

Magnum - De Magnum is flink veranderd sinds Halo 2. Hij is krachtiger geworden, maar wel iets langzamer. Er zullen slechts acht kogels in zitten en je kunt niet inzoomen, maar dual wielden is wel mogelijk.

Energy Sword - Het zwaard is weer terug, maar is ook flink aangepast. Er zit deze keer een korte pauze als je wisselt naar het zwaard en ook kun je het zwaard niet voor eeuwig blijven gebruiken. Bij elke kill zal er een stukje energie vanaf gaan en na tien kills is hij kapot.

Wraith - De Wraith (een soort tank) krijgt een tweede machinegeweer erbij die ook te besturen is door een medepassagier.

Brute Chopper - Dit is een helikopter met een tweetal kanonnen en zou kleinere voertuigen binnen een nanoseconde kunnen vernietigen.

Radar Jammer - De radar jammer kun je gebruiken om nog meer chaos te veroorzaken op het slagveld. Wanneer je dit item gebruikt zullen de tegenstanders veel meer rode stippen op hun radar zien dan er in werkelijkheid vijanden zijn.

Shrine - Shrine is een multiplayer-map die de grootste is in de geschiedenis van Halo. Door de grootte zal de nadruk vooral liggen op gevechten met voertuigen.

Epitaph - Epitaph is ook een multiplayer-map is is gebaseerd op een gebouw van de Forerunner dat boven de rest van het land uitsteekt. De ruimte waarin gevochten wordt zit vol met hoge looppaden, liften en gangen. Deze map heeft wel wat weg van de oude Halo 2 maps zoals Colossus, Gemini en Midship.

Last Resort - Last Resort is gebaseerd op populaire Halo 2 multiplayer-map Zanzibar, maar dan met een aantal aanpassingen. Het industriële gedeelte is twee keer zo groot en minder choatisch ingedeeld. Er zullen ook meer manieren zijn om bij de vlag te komen.

Secret Map - Bungie heeft conept art meegestuurd waarop een tweetal maps staan die nog in ontwikkeling zien. Behalve een ijs-omgeving valt hier nog niet veel op te zien.

Create-a-spartan- De Master Chief zal geheel aan te passen zijn aan je eigen wensen. Alleen in de multiplayer-mode zul je dit kunnen doen, maar het schijnt aardig uitgebreid te zijn.

Hieronder een aantal hele vage scans van het blad zelf. Hopelijk komen er snel betere beelden naar buiten.







Update 20:05

Er zijn een aantal betere scans verschenen:



Met dank aan lordteddybeer voor deze scans