Screens Dead Reefs

Astrid (lizardtattoo)
Dead Reefs is een adventure over een moordmysterie dat zich afspeelt in de achttiende eeuw, op een eilandje bij de Britse kust. Het eiland 'Dead Reefs' eiland is berucht vanwege de boosaardige piraten die langsvarende schepen naar de riffen lokten om vervolgens de bemanning af te slachten en de lading buit te maken. Als er een schip vol monniken in een storm dreigt te vergaan en op Dead Reefs eiland wil schuilen valt hen hetzelfde lot ten deel. De leider van de piraten, Baron DeSantra, vindt op het lichaam van de kapitein van het schip een eeuwenoud relikwie.

Die vondst is het begin van een angstaanjagende vloek die iedere negen jaar resulteert in een gewelddadige moord. Zelfs nadat de bewoners van het eiland stoppen met hun piraten-praktijken, gaan de moorden nog door. Een paar dagen voordat naar alle verwachting de elfde moord plaats zal gaan vinden, sterft een nazaat van Baron DeSantra onder mysterieuze omstandigheden. Jij bent speurneus Amadeo Finvinero en de koning van Engeland stuurt jou naar het eiland om uit te zoeken hoe het nu echt in elkaar zit.

Het spel wordt ontwikkeld door Streko-Graphics en uitgegeven door The Adventure Company. Het moet in juni in de winkels liggen.