Jongetje van 3 vs. 42 inch plasma televisie

Christophe (SpankmasterC)
Wat zijn kleine kinderen toch schattig, zeker als ze ondeugende dingen doen. Ze proberen hun handjes in kokend water te doen, kijken of ze die plastic zak over hun hoofd kunnen doen of ze slaan met hun Wii controller je televisie kapot.

Dit laatste is laatst voorgekomen in Londen, waar een vader een leuke middag met zijn zoon had ingepland. Eerst leuk op de trampoline springen, en dan daarna naar binnen voor een potje Wii tennis. De vader zette de Wii aan en liep weg om wat drinken te maken, toen hij twee dreunen hoorde. Hij komt terug de woonkamer in en ziet daar zijn 3 jarige zoontje zijn 42 inch plasma televisie bewerken met de Wii-controller.

"I think he lost a game and he just cracked up. I went out to the table and put my head in my hands, while I thought about how I could explain to a three- and-a-half year old what he had done wrong.

"I ended up asking him how he'd feel if I broke his Spiderman."

De kleine John McEnroe mag nu twee weken lang niet meer spelen op de Wii, en zodra hij dit weer zal doen zal zn vader altijd een oogje in het zeil houden.



En hij lijkt zo'n normale jongen!