[gerucht] Team ICO werkt aan twee spellen tegelijk

Maarten (Moart)
Het is tot op heden een groot geheim waar Team ICO mee bezig is. Nadat ze met ICO en Shadow of the Colossus de harten van menig gamer en praktisch elke gamejournalist hadden veroverd, werd het namelijk angstvallig stil rondom het creatieve in-house team van Sony.

Voorheen werd bekend dat ze van Sony de tijd en het geld hadden gekregen om, zoals het echte kunstenaars betaamt, te verkennen wat ze precies willen gaan doen met hun volgende project. Als we een lid op het PlayStation forum mogen geloven gaat het echter niet om één, maar om twee projecten.

Zo vertelt hij dat hij op een Motorstorm event in Duitsland gesproken had met een product manager van Sony. Deze vertelde hem dat Team ICO momenteel aan twee projecten werkt, waaronder een spel wat de epische en artistieke feel van de vorige twee spellen moet benaderen. Het andere spel moet een totaal andere weg gaan inslaan.

Het gaat hier natuurlijk niet om de meest betrouwbare bron, daarom is er wat research gedaan naar de afkomst van deze uitspraken. Er bleek echter op de datum in kwestie daadwerkelijk een Motorstorm event te zijn geweest in Duitsland.