Half-Life 2: Black Box is niet meer

Christophe (SpankmasterC)
Half-Life 2: Episode 2 zou in twee vormen naar de PC komen, in een Zwarte en in een Oranje variant, op de PS3 en 360 zou de game alleen in het Oranje komen.

Nu is de Black Box voor de PC gecanceld door Valve, wat inhoudt dat alleen de Orange Box overblijft. De Black Box zou HL2:E2, Team Fortress 2 en Portal bevatten, en $10 goedkoper zijn dan de Orange Box. Deze Orange Box bevat naast de vorige drie games ook de originele Half-Life 2 en de eerste episode.

Als "oplossing" voor de Half-Life 2 fans die het origineel en de eerste episode al hebben heeft Valve het volgende bedacht:

"Those who purchase the PC version of The Orange Box will get three separate Steam product codes: One for the three new games, one for HL2, and one for Episode One. This way a PC Orange Box owner can give away their Half-Life 2 or Episode One unused Steam product codes if they don't need a copy of those games," aldus Doug Lombardi van Valve.

Het is nog niet bekend of ook op de PC de originele Half-Life 2 en de eerste episode een grafische update hebben ondergaan. HL2:E2 biedt namelijk enkele nieuwe grafische effecten (waaronder dynamische schaduwen), en deze zullen op de PS3 en 360 gepoort worden naar de oudere twee games.



Hij was een sterke doos, en hij zal gemist worden