Saints Row niet naar de PS3, opvolger in de maak

Morthill
THQs Edward Zinser heeft aangekondigd dat Saints Row toch exclusief voor de Xbox 360 zal blijven, de PlayStation 3 versie, die eigenlijk in kwartaal 1 moest uitkomen, is namelijk gecanceld. "Saints Row on PS3, which was expected in Q1, has been cancelled. We are rolling the resources onto Saints Row 2," Aldus Zinser.

De release van deel twee wordt ergens in 2008 gepland voor de Xbox 360 en PS3. Het moet een van de grootste titels van THQ worden voor dat jaar. De game is in ontwikkeling bij Volition, het bedrijf dat eerder ook al het eerste deel gemaakt had, dat in augustus van 2006 verscheen.

THQ CEO Brian Farrell voegde aan Zinsers statement nog toe dat het voor het bedrijf veel belangrijker was om een gelijktijdige release te hebben van de opvolger, dan een port van het origineel. "We've done great things for our brands by putting them in the right time frame," he said. "The most important thing for the Saints Row franchise is to have a simultaneous shipment into a larger installed base next year. That's what we're looking for with Saints Row 2."


Het origineel zoals het op de 360 verscheen