Ontwerp het hoesje van Bioshock LE

Maarten (Moart)
Dat 2K Games en Irrational niet de lulligsten zijn, bewezen ze door gehoor te geven aan een petitie welke vroeg om een Limited Edition van Bioshock. Maarliefst 19.692 mensen hebben deze petitie ondertekend, waardoor er nu definitief een Limited Edition aan zit te komen waar fans overigens ook de inhoud ervan konden bepalen.

Rapture_Tourist, een fanatieke Bioshock liefhebber, heeft op de forums van 2K een afbeelding geplaatst waarop hij in detail liet zien wat hij persoonlijk verwacht van de Limited Edition uitvoering van Bioshock. 2K en Irrational vonden dit zo ongelofelijk goed dat zij dit vanaf nu als richtlijn zullen gebruiken.

Vooral de metalen hoes met reliëf viel hun erg op, waardoor zij dit als basis hebben gehanteerd voor een ontwerpwedstrijd. Het is namelijk tot 2 mei mogelijk jouw eigen ontwerp te sturen naar deze pagina. Als je wint ontvang je een aantal leuke prijzen, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het feit dat jouw eigen ontwerp het daglicht zal zien op de metalen hoes.


De creatie van Rapture_Tourist geeft een goede indicatie van wat je kunt gaan verwachten van de Limited Edition