Meer GTA IV informatie

Niels (Boris-The-Blade)
Om de GTA IV hype voort te zetten hebben we na gisteren weer een aantal nieuwtjes en scans. Het een en ander is al genoemd in de comments, maar hier nog een keer alles op een rijtje.

Rockstar heeft aangegeven dat GTA IV kleiner zal zijn dan San Andreas, maar in tegenstelling tot de voorganger geen grote lege gebieden zal bevatten. Elk deel van het digitale New York zal gevuld zijn met detail en leven. Er zullen in totaal vijf gebieden in de game te bezoeken zijn: Brooklyn, Manhattan, Queens, Bronx en New Jersey. De namen van de regio's zijn naar goede GTA traditie veranderd in Broker, Algonquin, Dukes, Bohan en Alderney.

Je speelt het spel als Niko Bellic die met mooie beloftes door zijn neef naar New York wordt gelokt. Helaas kan je in Amerika woonachtige bloedverwant de beloftes niet waarmaken en beland je in de zelfde problemen als waar hij in verkeert.

Het spel moet minder als een computerspel voelen dan haar voorgangers en meer als de echte wereld. "The world is not designed to be a video game. We are trying to make a video game that feels like the world, but still plays like a video game." Hoe te meer je ontdekt, des te meer mogelijkheden dienen zich aan.

Hieronder zijn nog een drietal slechte doch indrukwekkende scans te bewonderen.