Exotische screenshots Sinking Island

Astrid (lizardtattoo)
Degenen die Syberia, Amerzone of Paradise gespeeld hebben, zullen de stijl onmiddellijk herkennen: Benoit Sokal werkt aan een nieuw spel. Het spel heet Sinking Island en gaat over een rijke vastgoedontwikkelaar die vermoord gevonden wordt bij een van zijn prestigieuze projecten. Multi-miljonair Walter Jones wilde op een eiland een enorme toren bouwen in art deco-stijl en deze inrichten als luxe vakantie-oord voor de rijksten der aarde.

Zoals gezegd wordt hij echter vermoord. Ten tijde van de moord zijn er tien mensen aanwezig op het eiland. Detective Jack Norm (43) wordt ingehuurd om uit te zoeken wie van hen de dader is. Door een foutje in de berekeningen bij de bouw van de toren blijkt deze langzaam weg te zinken in de moerassige ondergrond. De speler moet daarom snel en zorgvuldig te werk gaan; wanneer een verdieping wegzinkt zijn de daar eventueel aanwezige aanwijzingen niet langer bereikbaar!

Uitgever Micro Applications heeft vier screenshots vrijgegeven, en die vind je hieronder. Sinking Island ligt in september in de winkels. Er komt ook een DS-versie uit.