Zwarte 360 op foto vast gelegd

koei
Er zijn nieuwe aanwijzingen opgedoken dat de zwarte Xbox 360 met de codenaam Elite, daadwerkelijk zal gaan verschijnen. Op onderstaande foto's zijn een aantal zwarte 360's te zien, inclusief 120 GB HD.

Volgens de geruchten zullen de 'Elite' versie van de premium, en haar accessoires, allemaal zwart zijn en een oplage van ongeveer 100.000 stuks krijgen. Naast het kleurverschil zal de console ook een 120GB HD krijgen en HDMI uitgangen. Deze versie zal voor $479, in de winkels liggen naast de traditionele Core en Premium versie. Na verloop van tijd zal de zwarte 'Elite' na haar uitverkoop plaats moeten gaan maken voor een witte versie met dezelfde inhoud. Deze zal daarna de nieuwe standaard Premium Xbox 360 worden, waarna de Core zal verdwijnen uit het winkelbeeld.

De nieuwe Premium moet koeler gaan worden dan de huidige Xbox 360. Waarschijnlijk zal de machine geen Wi-fi gaan bevatten en over 65nm ter vervanging van de 90nm chips is nog geen woord gerept. Ook zal de High definition speler nog steeds als een apart accessoire verkocht worden. Volgens de geruchten zal de de nieuwe 120GB/HDMI Premium eind deze zomer de oude vertrouwde Premium vervangen voor dezelfde prijs.

De verwachting is dat er woensdag meer bekend zal worden gemaakt over de mogelijke komst van de zwarte 360.