[Update] Screenshots en video van Ratchet & Clank Future

J (SocialDisorder)
Ze zijn al eens langsgekomen als scan, maar nu hebben we direct-feed-versies van de eerste screenshots voor jullie. Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zal een terugkeer inhouden naar de oorspronkelijke Ratchet & Clank-ervaring. Op de PS2 werd de serie steeds meer naar schieten toegedreven, met deze versie wil de ontwikkelaar Insomniac terug naar hoe de serie ooit begon, maar dan met behulp wat next-gen hardware biedt.

De ontwikkelaar beschrijft de delen van de PS2 als 'adventure', 'adrenaline' en 'aggressive'. Tools of Destruction wil hij omschrijven als 'wonder'.
Om dat te bereiken hebben de heren en dames de grafische stijl aangepast, en is er een nieuwe engine geschreven die deze ambitie waar kan maken. Bovendien voelt alles, van de hoofdpersonages tot de levels en van de vijanden tot de eindbazen veel groter dan de PS2-versies.

De volgende stap die Insomniac heeft genomen om 'wonder' te bereiken is het vullen van de levels. Levels zijn niet gevuld met louter statische objecten, maar vrijwel alles is geanimeerd.

Insomniac is daarnaast ook bezig met de motionsensors. Zoals het er nu naar uitziet zal de SIXAXIS verschillende wapens aan kunnen sturen. Zo krijg je een Tornado Launcher, wiens tornado je bestuurt met de SIXAXIS terwijl je Ratchet bestuurt met de linkerpook, en de camera met de rechterpook.

Hieronder de nieuwe en oude screens:









[UPDATE]

Er is ook een video verschenen van onze behaarde vriend. Je kan hem hier bekijken.