Eerste screenshots Treasure Island Z

Astrid (lizardtattoo)
Eergisteren hadden we een eerste scan van het Wii-piratenavontuur Treasure Island Z. Vandaag maken we de scans compleet en hebben we de eerste echte vrijgegeven screenshots, alsmede wat meer informatie over het spel.

Capcom heeft ook een website voor het spel online gezet, deze vind je **hier**.

Treasure Island Z is slechts een werktitel, deze kan dus nog veranderen. Het spel zal "innovatief" zijn en gebruik maken van de unieke besturing van de Wii. Capcom beweert dat het spel je zal uitdagen om "anders" te spelen. Het spel moet deze herfst al in de winkels liggen.

Charles Bellfield, vice president marketing van Capcom Entertainment: "Innovation has been the cornerstone of Capcom's successful history.By introducing a whole new level of interactivity, this title reinforces our commitment to pushing the limits on how people view and play games."

Tot slot nog iets over het verhaal: volgens de legende heeft de roemruchte piraat Barbaros de schatten van de wereld gestolen en deze verborgen op een mysterieus eiland. Niemand weet precies waar dit is, maar de verhalen over de enorme rijkdommen trekken natuurlijk allerlei gespuis aan. Een van de schatzoekers is een jonge leerlingpiraat genaamd Zack. Hij komt een mysterieuze pratende schedel tegen (ook dat kennen we ergens van ), de schedel van Barbados zelf. Hij belooft Zack de sleutel tot het eiland, op voorwaarde dat hij hem helpt de vloek die op hem rust op te heffen.

Uiteraard is het de bedoeling om allerlei omgevingen te verkennen en puzzels op te lossen. Met de Wiimote en nunchuk kun je onder andere voorwerpen oppakken en openen, sleutels omdraaien, een muziekinstrument bespelen, navigeren en dingen combineren.



De eerste officiele screenshots





De scans, waarvan we er gisteren al een lieten zien