Coverart van GTA IV uitgelekt?

J (SocialDisorder)
Toen de directie van Rockstar (en de wereld) de verkoopcijfers van Grand Theft Auto: San Andreas zagen was het eigenlijk al besloten. GTA IV komt er.
In oktober zullen we de eerste GTA op PS3 en X360 mogen spelen, en zonder ook maar één screenshot of video of zelfs maar tekstuele details over setting, gameplay en verhaallijn is dit een game waar vele gamers naar uitkijken.

Nu is er op internet een packshot opgedoken van GTA IV:

Nu hoor ik al de "oes" en "aas" vanuit heel Nederland en België opstijgen, maar houdt die kwijl nog even binnen. Er zijn namelijk een aantal aanwijzingen te vinden dat het hier om een authentieke neppert gaat.
De oplettende kijker zal in het blonde meisje Elisha Cuthbert herkennen, terwijl Rockstar nog nooit de directe gelijkenis van een beroemdheid heeft gebruikt in de games.
Linksonderin kun je een ESRB-rating vinden. Op zich best voorspelbaar dat de game een M-rating krijgt, maar de ratings worden pas uitgedeeld op grond van een speelbare final build van de game. Aangezien we nu halverwege februari zijn en de game op 19 oktober uitkomt, lijkt het onwaarschijnlijk dat Rockstar de komende 8 maanden gaat besteden aan het schatgraven in de eigen neus, danwel die van een collega.