HMV verplicht klanten aankoop PSP bij PS3 pre-order

Tom (Pitom)
Om een console of spel op de dag van de release al in huis te hebben, gaan vele gamers over op het pre-orderen van artikelen. Deze manier van winkelen is voor zowel de klant als de verkoper leuk; de klant heeft zijn product op tijd en de verkoper heeft enige zekerheid over zijn afzet.

Voor de Britse online-winkel HMV is dit blijkbaar niet genoeg. Bij het pre-orderen van de PS3 verplichten ze hun klanten namelijk er een PSP Giga Pack bij aan te schaffen. Voor de mensen die dit bedrag niet op kunnen hoesten zal het verkrijgen van een PS3 op de lanceringsdatum dus een stukje moeilijker worden.

Wanneer je wel bereid bent de PSP op de koop toe te nemen, betekent dat nog niet dat je de PS3 daadwerkelijk bij de launch in huis zult hebben. "Delivery of any PS3 is subject to Sony's delivery to HMV Guernsey. Accordingly, HMV cannot guarantee that registration on the Priority List means that you will receive your PS3 on the estimated release date, nor that your order will be fullfilled within any given time frame." HMV zegt hier niet te kunnen beloven de PS3's op de datum van lancering ook daadwerkelijk uit te reiken.