Lading screenshots Reprobates

Astrid (lizardtattoo)
Reprobates is de nieuwe adventure van de makers van Black Mirror en NiBiRu, Future Games. Het wordt een psychothriller over mensen die na hun dood een tweede kans krijgen.

Een van de personages in het spel is de 23-jarige Adam Raichl, die een lange saaie dag voor de boeg heeft op zijn werk. Hij weet echter dat hij 's avonds een leuke tijd gaat beleven met zijn vriendinnetje en redelijk goedgehumeurd stapt hij in zijn auto. Hij voelt een scherpe pijnscheut in zijn hoofd maar besluit het te negeren en met een muziekje op de radio rijdt hij weg van huis. Als zijn mobiele telefoon gaat en hij deze oppakt wordt hij aangereden door een vrachtauto.

Hij wordt wakker in een kleine bungalow waar hij niet alleen blijkt te zijn. Er zijn mensen uit allerlei tijdperioden maar niemand begrijpt waarom ze daar zijn. Iedere avond klinkt een bel, en bij het ontwaken zijn sommige mensen verdwenen en nieuwe mensen nemen hun plaats in. Adam gaat op onderzoek uit en vindt verspreid over het eiland aanwijzingen die door een voorganger zijn achtergelaten. Wat staat hem de volgende ochtend te wachten?

Future Games heeft een hele lading nieuwe screenshots vrijgegeven. Een aantal ervan vind je hieronder, de rest op de Screenshotpagina.