[gerucht]Gears of War binnenkort al op PC?

J (SocialDisorder)
De geruchtenmachine rond Gears of War voor de PC draait al enige tijd, en nu is daar een volgend radertje aan toegevoegd. Was er eerder een display met Games For Windows waarin Gears of War stond te prijken, nu zijn het nVidia-drivers die voer opleveren voor discussie. In onderstaand screenshot is duidelijk een referentie naar Gears of War opgenomen.

Kan het zo zijn dat de nieuwste ForceWare-drivers je PC voorbereiden op Gears of War? Het is in elk geval een mogelijkheid.
De bron van deze driver is echter Guru3D, die bekend staan om het tweaken en tunen van drivers die door fabrikanten uitgebracht worden. Het kan dus zijn dat één van de programmeurs ons een oor aan probeert te naaien.

Daar staat wel tegenover dat Microsoft hun nieuwe Windows Vista binnenkort uit zal brengen, en het er hun alles aan gelegen is om er een succes van te maken. Gezien de Vista-exclusiveness van Halo 2, lijkt het erop dat MS ook gamers wil proberen te dwingen over te stappen. Een recente game met zoveel succes als Gears of War lijkt zelfs beter in die strategie te passen dan het inmiddels verouderde Halo 2.