Inschrijving Halo 3 beta begint maandag

Maarten (kepler)
Vanaf maandag zul je je kunnen inschrijven voor de Halo 3 multiplayer beta. Hiervoor kun je naar de website Halo3.com toegaan. Als je dit doet dan maak je kans om in het voorjaar de online multiplayer beta te spelen van Halo 3.

In het persbericht staat dat het alleen voor mensen in de US is, maar op de website van Bungie staat dat dit een foutje is en dat de beta wereldwijd zal verschijnen. De kans is er dat Halo3.com alleen voor de inwoners is van de US en dat de Europeanen zich vanaf een ander tijdstip kunnen opgeven. Hierover werd echter niks gezegd, dus dat is nog even afwachten.

Ook op maandag zal er eenmalig een Halo 3-reclame te zien zijn op de Amerikaanse TV. Dit zal gebeuren tijdens Monday-night Football op ESPN. Mocht je dit niet kunnen ontvangen, wat niet zo gek is in Nederland, dan kun je vlak daarna (tijdelijk) de reclame bekijken op Xbox.com. Daarna zal hij ook in HD verschijnen op de Marketplace.

De reclame is wel een render, gemaakt door een Special Effects Studio, Digital Domain, uit Hollywood. Deze studio heeft voor het maken van de render gebruik gemaakt van assets (zoals textures, modellen, enz) die Bungie ook gebruikt in de game. Het filmpje zal nieuwe elementen en aanwijzingen laten zien over het Halo-universum.

Voor de mensen die echt niet kunnen wachten is er alvast één screenshot van het filmpje vrijgegeven.