Steun het goede doel met marketplace

koei
Microsoft steunt Dance4Life, de jongerenafdeling van de Wereld AIDS Campagne, door een video aan te bieden van DJ Tiësto en Faithless-zanger Maxi Jazz. De Dance4Life video is voor 150 Microsoft Points te downloaden op Xbox Live Marketplace en de opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar Dance4Life. Daarnaast is er ook een gratis Dance4Life-promotievideo te downloaden.

Sinds september lopen er vele Dance4Life projecten op scholen waarbij honderdduizenden jonge mensen, afkomstig uit dertien landen, betrokken zijn. Op 25 november, de zaterdag voor Wereld AIDS Dag, zullen er grote dance evenementen gehouden worden in de verschillende landen waarbij iedereen gezamelijk danst, in het echt en via satellietverbindingen.

"We zijn er trots op dat we op Xbox Live Marketplace niet alleen digitaal topvermaak voor Xbox 360-gebruikers aanbieden, maar dat we er ook onze bijdrage leveren aan de wereldwijde strijd tegen HIV en AIDS," zegt Richard Teversham van Xbox. "Xbox-eigenaren krijgen, wanneer ze de Dance4Life-video downloaden, de groten der aarde van de dance-scene voorgeschoteld en steunen tegelijkertijd het goede doel."

"Dit is een uitstekende manier om Dance4Life te steunen," zegt Mariet Dingemans, hoofd communicatie van Dance4Life International. "We moedigen dergelijke initiatieven van harte aan, want als we écht iets willen veranderen, dan is de mobilisering van de wereldbevolking cruciaal. Het is goed om te zien dat Xbox Live Marketplace op zo'n positieve manier wordt gebruikt en we zijn Microsoft én de Xbox-gamers dankbaar voor hun bijdrage."