Dead or Alive: Xtreme 2 Tokyo Game Show "trailer"

Morthill
Team Ninja heeft onlangs een zogenaamde limited release trailer van Dead or Alive: Xtreme 2 op Xbox Live geplaatst. Waarom dit limited release is, wordt er niet bijgezegd, maar dat is niet alleen het rare eraan; de term trailer is namelijk wel erg twijfelachtig. Dead or Alive: Xtreme 2 draait namelijk qua gameplay om de simpele minigames, het volleybal en het scheuren over het water op jetski's, maar niks van dit alles zit in de trailer. Sterker nog, de trailer is niets meer dan bijna tien minuten lang het tonen van digitaal vrouwelijk vleesch, om het maar wat minder vrouwvriendelijk te zeggen. Kortom, voor die persoon die daar wel mee aan zijn trekken kan komen is dit een ideale trailer, hij stikt van de lesbo-erotische scènes met vrouwen in bikini, uiteraard allemaal niet meer dan teasing, en zelfs een heuse paaldans-scène.

De Dead or Alive: Xtreme2 Tokyo Game Show 2006 Limited Release Trailer is te verkrijgen via Xbox Live als je hem liever op je tv bekijkt.

Waarschuwing vooraf: dit filmpje bevat borstanimaties die door sommige mensen als schokkend worden beschouwd. Dit filmpje is dan ook niet geschikt voor mensen met hart of rugklachten of (zwangere) vrouwen.