Krezip zingt in Sims 2: Huisdieren

koei
Krezip heeft speciaal voor de Sims 2: Huisdieren een liedje opgenomen. Dit liedje is echter niet gewoon Engels- of Nederlandstalig, maar Simlish, de officiële taal van de Sims.

"Supergaaf dat we nu de nieuwste Sims game kunnen spelen met onze eigen muziek eronder” aldus Krezip. "Het is wel even wennen om in het Simlish te zingen, maar de track is echt vet!"

Je hoeft niet naar de CD-winkel te rennen om de plaat daar te kopen, want het liedje zal enkel als download verschijnen. Een fragment van het liedje kun je hier beluisteren. Vanaf vandaag kun je “Ka Yoonie Mwab” exclusief via www.desims2.nl downloaden.

Naast Krezip is ook bekend gemaakt welke andere muzikale hoogstandjes je in het spel terug kunt vinden. Zo kun je bijvoorbeeld luisteren naar recente hits van artiesten zoals de Pussycat Dolls, Hot Chip en The Flaming Lips, allemaal in Sims-stijl natuurlijk. De complete tracklist kun je hier bekijken.

"De Sims zijn een internationaal fenomeen en de muziek moet dat ook uitstralen. Voor De Sims 2 Huisdieren wilden we gebruikmaken van sterren van internationale allure. Popsterren als Aly & AJ en The Flaming Lips hebben hun hits opnieuw opgenomen in het ‘Simlish’," aldus Steve Schnur, hoofd Worldwide Music en Marketing bij EA.

De Sims 2: Huisdieren verschijnt op 19 oktober voor de PlayStation 2, de GameCube en als uitbreiding voor de PC. De PSP-, GBA- en DS-versies volgen later dit jaar.



Krezip