Krijg Mario bij je Happy Meal

Morthill
Nintendo heeft een deal gesloten met McDonald's America waardoor momenteel in Amerika bij de Happy Meals Nintendo figuurtjes worden meegegeven. In totaal zijn er zes figuurtjes die je kunt sparen. Zo heb je een kleine Mario-bal, een soort frisbee, een opblaasbare Mario Tennis-hamer en andere dingen. De drie characters die in de actie meedoen zijn Mario, Donkey Kong en Yoshi.

Dat McDonald's heeft gekozen voor sportieve items is geen wonder. Het bedrijf is druk bezig met het promoten van gezond eten en dit past prima in dat imago. Het bedrijf zelf zegt het volgende:"The 'Take the Mario Challenge' Happy Meal and Mighty Kids Meal event is part of McDonald's ongoing commitment to helping guests better understand the keys to living balanced, active lives. This initiative...underscores the importance of eating right and staying active, and includes a wide variety of programming for guests of all ages."

De Nintendo speeltjes zijn nog te verkrijgen tot 21 september, of de actie ook in Nederland gevoerd zal worden is niet bekend, maar aangezien acties lang niet altijd wereldwijd gelijk zijn valt het te betwijfelen.