Derde Tomb Raider-film?

J (SocialDisorder)
Volgens Ian Livingstone van Eidos is zijn bedrijf in overleg met Paramount Pictures voor een vervolg op Tomb Raider: Cradle of Life.

Voorlopig blijft het bij overleg, want er is geen goedkeuring voor de film door de productiemaatschappij. Niet zo heel gek, want er is niet eens een script. Sterker nog, de script-schrijver moet nog ingehuurd worden. Livingstone ziet het liefste dat het script voor de film samen met het script voor een tegelijk uit te komen game wordt geschreven zodat deze twee elkaar goed aanvullen.

Het overleg is desalniettemin in vergevorderd stadium en in diverse interviews heeft Angelina Jolie aangegeven het erg leuk te vinden om voor een eventuele derde keer de paardestaart in te laten vlechten.
Bovendien behoren de Tomb Raider-films tot het selecte groepje game-films die het goed deden aan de box-office, dus een derde deel lijkt volgens de Hollywood-logica onvermijdelijk.

Overigens waren er al plannen voor een derde film tijdens de opnames van Cradle of Life, maar door de tegenvallende verkopen van Tomb Raider: Angel of Darkness werden die besprekingen opgeschort.