Ronaldhino siert hoes FIFA 07

J (SocialDisorder)
EA heeft besloten om de beste speler van de wereld op de hoes van FIFA 07 te laten prijken. En omdat alleen maar alleen is, zet EA er in voor ieder deel van de wereld een andere speler naast.
Zo zal de Britse versie (die waarschijnlijk hier ook zal verschijnen) Wayne Rooney tonen. Bayern Münchens Lukas Podolski zal Ronaldhino in Duitsland vergezellen, David Villa van Valencia in Spanje en Juninho Pernambucano van Olympique Lyonnais in Frankrijk. Amerikaanse gamers krijgen het meeste voetballer voor hun geld, zowel de spits van L.A. Galaxy, Landon Donovan als Francisco 'Kikin' Fonseca van SL Benfica zullen in Noord-Amerika met Ronaldhino op de hoes staan.


Ronaldhino is die rechter

EA heeft bovendien het contract met de FA verlengd met 4 jaar, wat ervoor zorgt dat we nog tot en met het seizoen 2010/2011 van de Premier League kunnen genieten in de FIFA-games.

Eén van de toevoegingen dit jaar zijn de "Interactive Leagues". In deze speelmodus speel je wedstrijden op real-life wedstrijddagen, op real-life wedstrijdtijden. De stand in de competitie wordt bepaald door de resultaten van het echte team én de virtuele spelers. Je kunt ervoor kiezen om clubs uit de F.A. Premier League, Bundesliga, de Franse competitie en Mexicaanse 1st Division.

Verder belooft EA ons een betere AI, een nieuw balbehandelingsysteem en een meer controle over de schoten. Of ze het waarmaken kunnen we over een kleine twee maanden gaan zien.