PSP krijgt 'Greatest Hits' titels in Amerika

Jeroen (washandje)
Hier in Europa zijn we goed bekend met de Platinum-titels voor de PlayStation en PlayStation 2. De platinum-serie is Sony's budgetreeks waar goedverkopende games vaak na ongeveer een jaar in terecht komen. In Amerika zullen er nu ook PSP-titels onder het platinumlabel (daar met de naam Greatest Hits) verschijnen.

De eerste games die greatest hits zullen worden zijn Ape Escape: On the Loose, ATV Off-Road Fury: Blazin' Trails, Hot Shots Golf: Open Tee, Twisted Metal: Head On en Wipeout Pure. Deze games zullen allemaal verkocht worden voor $19.99. Later in het jaar zullen ook Lumines, Take Two's Midnight Club 3: DUB Edition, Activision's Star Wars Battlefront II, Tony Hawk's Underground 2 Remix en Untold Legends: Brotherhood of the Blade voor deze prijs verschijnen.

In Nederland zijn nu Everybody's Golf, WRC, Pursuit Force, Ridge Racer, WipE Out Pure, Medi Evil en F1 Grand Prix verkrijgbaar onder het platinumlabel, voor een prijs van 25 euro. Of de games die voor Amerika als Greatest Hits zijn aangekondigd ook hier aan het platinum assortiment worden toegevoegd is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat Sony na de aankondiging van zoveel budgettitels voor Amerika hier in Europa niet kan achterblijven.