Officers laat weer eens van zich horen en zien

David (Delraich)
De game Officers is al 3 jaar in ontwikkeling. Dat is natuurlijk behoorlijk lang, en er gingen al geruchten dat Officers werd gestalked door Duke Nukem: Forever. Nu is echter bericht naar buiten gekomen dat de gesloten bèta net is begonnen.

De schaal van de game is groot. Iets te groot, want de makers hebben veel dingen moeten bewaren voor de add-on. Nog steeds belooft de game veel. Zo zal de hele Tweede Wereldoorlog worden overgedaan. Dat doe jij als commander van een bepaalde hoeveelheid units. Eerst kies je wie je wil vertegenwoordigen en of je tank- of infanterie commander wil zijn. Dan krijg je natuurlijk een training, waarna je klaar bent om deel te nemen aan de oorlog. Je krijgt een aantal units toegewezen waarmee je aan de slagen deel kan nemen. De veldslagen vinden plaats op maps van ongeveer 5 bij 5 kilometer en met 1500 units per zijde. Je units hebben een aantal parameters, die zullen groeien in de loop van de game.

Dat de game in bèta is gegaan betekent dat hij bijna klaar is. Een precieze datum kunnen de makers nog niet geven, maar ze beloven: "very soon". Voor meer informatie kun je terecht op de GFI site of de officiële website.

Updatetje
Er is ook een trailer uitgegeven:
Worthplaying
Gamerhell
3DGamers