Nieuwe screens Call of Juarez

Jaap (dikkedorus)
Er zijn nieuwe screens van de western shooter "Call of Juarez".
Speel als de ex-gunslinger priester Ray, of de gladde Billy. De speler kruipt in de huid van een van deze personen in dit gloednieuwe kat-en-muis spel dat Ubisoft binnenkort op de markt zal brengen.



Probeer als Billy uit de handen te blijven van Ray of probeer als Ray juist die gluiperige Billy nu eindelijk te pakken te krijgen in deze epische western shooter.



De speler zal snel moeten reageren om uit de handen van Ray te blijven of om Billy te grijpen. Verder zal de speler ook nog te maken krijgen met de vele NPC's die niet altijd even behulpzaam zullen zijn. Zoals het een shooter betaamt, zal dit dan moeten worden uitgepraat met de vele wapens die in het spel gevonden kunnen worden. Van rondsluipen tot paardrijden, de ontwikkelaars hebben geprobeerd om alle aspecten van het wilde westen in het spel te integreren.



Het spel draait op de Chrome game engine van Techland en zal de speler een grote interactieve omgeving voorschotelen waarin de speler alles wat voor handen is zal kunnen gebruiken als wapen of gereedschap.



"Call of Juarez is a tribute to the Wild West, the birthplace of the 'shooter'", aldus Jay Cohen, vice president uitgever bij Ubisoft.
Het spel zal deze zomer in de winkels verschijnen.