Character transfers in World of Warcraft voor $25

Morthill
Blizzard maakte gisteren bekend dat ze de mogelijkheid zullen gaan bieden aan spelers om hun characters van realm te laten veranderen. Het prijskaartje dat ze hier aan hangen is maar liefst $25. Ondanks dat je er dus aardig wat voor betaalt mag je niet zomaar je character overzetten, Blizzard stelt daar een aantal eisen aan.

Zo moet je character minimaal level 10 zijn, mag je niet switchen tussen PvP en PvE realms en kan je je character niet overzetten naar een realm waar je al een andere character hebt van de andere faction. Daar komt nog bij dat je mailbox leeg moet zijn en je je kill quests opnieuw zult moeten doen. Verder mag je character maximaal 300 gold meenemen tot level 30, als hij tussen level 31 en 50 is mag hij 1000 gold bij zich hebben en op nog hogere levels is de limiet 5000 gold.

Een aantal realms is uitgesloten van deze actie. Realms die jonger zijn dan 90 dagen zullen hier niet voor beschikbaar zijn, evenals realms die bijna of helemaal vol zijn. Ook vertelt Blizzard dat het tot tien dagen kan duren voor je character is overgezet.

Mocht je ondanks deze eisen alsnog je character willen overzetten dan zul je ook nog even geduld moeten hebben. Blizzard begint namelijk met deze actie in Noord-Amerika en zal dit later pas invoeren in Europa.