Details Tony Hawk's Project 8

J (SocialDisorder)
"the most unique, robust and realistic skateboarding game experience ever."

Volgens de marketingjongens van Activision dan, hè?

Activision belooft ons de meeste goals, mini-games, geheime locaties en side-missions van welke Tony Hawk ooit. Niet zo heel vreemd, aangezien het aantal goals, mini-games, geheime locaties en side-missions bij elke Tony Hawk-game uitgebreid worden.

Wat is er dan nieuw in Tony Hawk's Project 8? In eerdere Tony Hawks had je missies voor fotografen die je bepaalde trucs wilde laten doen en hier foto's van wilden maken.
Die zijn nu terug, maar met een twist. Zo zijn er ook videografen aanwezig, en kun je door middel van Picture-in-Picture-technologie (zoals in de Hulk-film, 24) zien hoe jouw kunstjes er op de gevoelige plaat uit zien.

Ook kun je dit keer zelf rails en ramps plaatsen in de stad om geheime locaties te bereiken en gigantische combo's op te bouwen. Die combo's leiden dan weer tot respect onder de brave burgers, die weer geheime unlockable items geven.

Het balance-systeem is onder handen genomen, en zou de speler meer controle over de balans van z'n sk8terb0y moeten geven.

Tot slot is er een geheel nieuwe grafische engine gebouwd om zoveel mogelijk profijt te krijgen van de next-gen consoles.

Tony Hawk's Project 8 staat gepland voor een release in augustus, en zal op PS3, Xbox 360, PS2, Xbox en PSP verschijnen.