Zwarte DS Lites gestolen

J (SocialDisorder)
In China zijn een aantal DS Lites gestolen. Niet zo'n ramp, in China verdwijnt wel meer, maar het gaat hier om een complete vrachtcontainer vol met de zwarte uitvoering van de handheld die op 23 juni in Europa beschikbaar moet zijn.
Ook zaten er DS games in de container.

De schade komt neer op 2,32 miljoen Amerikaanse dollars, en de politie in Hong Kong heeft een idee in welke hoek er gezocht moet worden naar de dader. Recentelijk zijn er namelijk veel zwarte DS Lites te koop aangeboden in Hong Kong, en het lijkt erop dat deze onderdeel van de buit waren. Mocht je meer weten, je kunt een aardig zakcentje verdienen met de gouden tip; er is $128.831 klaargezet voor degene die de politie naar de daders brengt.

Hoe de container precies gestolen is, is een raadsel. Wellicht heeft David Copperfield of Hans Klok ineens een zwarte DS op zak?

Ook is niet bekend of de handhelds net als sneakers vervoerd worden. Populaire sportschoenen worden vaak vervoerd in twee containers; één voor de linkerschoenen, één voor de rechterschoenen. Zou Nintendo de styli en opladers apart van de handhelds vervoerd hebben?