The King of Fighters op de PS2

Jaap (dikkedorus)
Voor de liefhebbers van de King of Fighters serie die geen Xbox hebben is er goed nieuws, de nieuwste titel, the King of Fighters Neowave, zal ook voor de Playstation 2 uitkomen.



The King of Fighters Neowave is de eerste King of Fighters titel die niet is gebaseerd op de NeoGeo technologie, naast een geheel vernieuwd vechtsysteem zullen er nu high-res achtergronden worden gebruikt met behulp van deze “nieuwe” hardware. Alle favoriete karakters zullen er weer inzitten, dus voor de fans weer een feest van herkenning; in totaal zal het spel 43 speelbare karakters bevatten. Het spel is bedoeld om ook de Europese spelers beter bekend te maken met de serie. Het nieuwe vechtsysteem is speciaal ontworpen om onervaren spelers een betere spelervaring te geven.



Er zullen drie vechtmodes beschikbaar zijn, Max2 mode, Super Cancel mode en Guard Break mode. Dit zal er voor zorgen dat de spelers ook tactisch zullen moeten vechten om hun tegenstanders neer te krijgen. Het spel zal ook het 3-on-3 systeem gebruiken, dus 2 teams van 3 die het tegen elkaar opnemen.



Het spel zal deze zomer in de PS2 hoek van de winkels te vinden zijn.