Microsoft overweegt grotere HDD Xbox360

Chris (afterparty05)
Peter Moore heeft tijdens de afgelopen E3 in een interview gezegd dat er goed gekeken wordt naar wat er gebeurt in de online community, en dat de daaropvolgende stap naar een grotere harde schijf vanwege de miljoenen downloads ooit zal moeten komen. Hij zei nog geen aankondigingen te doen, maar dat het logisch is met de enorme vraag naar ruimte voor downloads op de Xbox360 om te kijken hoe problemen voorkomen kunnen worden.

Daarnaast reageerde hij nog op de magere backwards compatability van de Xbox360. Zei PR manager Michael Wolf tijdens de E3 2005 nog dat alle games van de Xbox te spelen zouden zijn op de Xbox360, Peter Moore heeft een andere visie:

quote
Nobody is concerned anymore about backwards compatibility.[...]more are coming, but at some point, you just go, there's enough, let's move on, or people aren't as worried about a game being backwards compatible.

Overigens zei hij zelf bijzonder tevreden te zijn met het vele werk dat is verzet om tussen de twee en driehonderd games backwards compatible te maken.

Het hele interview lees je hier.