Info en screens van Flushed Away

Bert (peristilius)
Er is meer info over de eerder aangekondigde Flushed Away games verschenen. De games moeten uitkomen voor de PlayStation 2, GameCube, Nintendo DS en Gameboy Advance.
Herleef het verhaal van de film - Speel als een van de drie hoofdpersonen uit de film. Roddy, een avontuurlijk figuur die na hij door de WC gespoeld is terecht komt in het riolensysteem van Londen, Rita, een slimme stelende straatrat en the Jammy Dodger, de boot van Rita die soms een eigen wil heeft.

Leer speciale vaardigheden - Ieder personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden, zoals Roddys “dashing fence attack,” Ritas “bouncing bungee” en the Jammy Dodgers “crayon crossbow”.

Pimp my ride - Verzamel speciale items om het uiterlijk en de vaardigheden van the Jammy Dodger aan te passen.

Single player en multiplayer gameplay modes - Speel het verhaal van de game alleen door, of speel een minigame in split screen.

Dual screen actie op de Nintendo DS - Gebruik het touchscreen en de microfoon van de DS in minigames die door de game verspreid te vinden zijn.

Bonus mini-games (console versie) - Unlock verschillende mini-games als Rat Traps & Crayons, Pathfinder en meer door de story mode te spelen.


Ook zijn er nog screens van de PS2 en GBA versies verschenen.

PS2:


Meer screenshots vind je hier.

GBA:


Meer screenshots vind je hier.