E3 Dag 2: Waar zijn ze nou?

Astrid (lizardtattoo)
Gisteren kregen wij, thuisblijvers, maar geen contact met het L.A. team. Mobiele telefoons werden niet opgenomen, SMS'jes bleven onbeantwoord... dus helaas geen live verslag.

Inmiddels is het gelukt om contact te leggen. Door een grote netwerk-storing waren alle mobiele telefoons van het team uitgevallen. We hopen dat dit snel opgelost wordt zodat we vanavond en vannacht wel weer rechtstreeks vanaf de beursvloer nieuws kunnen brengen.

MrSubtle heeft een tijdje op de Wii kunnen spelen en vindt het erg tof, maar hij moest wel heel erg wennen. Het idee is erg leuk en het werkt erg goed, maar het duurt 15 tot 20 minuten om het goed onder de knie te krijgen. Helaas is het op de E3 niet mogelijk om zo lang achter elkaar te spelen omdat het te druk is en het FOK!team ook veel afspraken heeft. Voor mensen met weinig tot geen ervaring met games(controllers) is het eenvoudig op te pikken, iemand die wel veel ervaring heeft moet net als bij een 'normale' nieuwe controller even wennen.

De komende paar dagen zullen er nog flink wat nieuwtjes, impressies en previews verschijnen, dus blijf FOK!games in de gaten houden.