Xbox 360 shots Star Trek: Legacy

Bernd (Retuobak)
Van de Xbox 360 versie van de actiegame Star Trek: Legacy zijn bij GameInformer een vijftal nieuwe screenshots verschenen. Star Trek: Legacy wordt ontwikkeld door Mad Doc Software dat onder andere verantwoordelijk was voor Star Trek: Armada II en Empire Earth II en speelt zich af over de gehele Star Trek-tijdlijn.

In Star Trek Legacy kun je de strijd aan gaan met schepen vanuit het hele Star Trek Universum (The Original Series, The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager en Enterprise). Je kunt voordat je de strijd aan gaat kiezen wat voor schip je meeneemt evenals wie het bevel zal voeren en waarmee het schip uitgerust zal zijn. De game zal een goed uitgewerkte Xbox Live-functie bevatten en zal de mogelijkheid bieden voor spelers om grootschalige veldslagen uit te spelen.

Legacy geeft je de keuze uit zo'n zestig schepen, niet alleen van de Federation maar ook van de Romulans, Klingons en Borg.

Star Trek Legacy staat momenteel voor eind september in de planning en zal naast een Xbox 360 versie ook een PC versie kennen.